Business Hi-Tech

Premieră în România. Norris Koppel, CEO al fintech-ului Monese: Vrem să dăm şi credite în România până la finalul anului

Norris Koppel, CEO Monese vrea să tripleze numărul de români înrolaţi pe platformă în 2020, până la 900.000 de utilizatori.

Norris Koppel, CEO Monese vrea să tripleze numărul de români înrolaţi pe platformă în 2020, până la 900.000 de utilizatori.

Autor: Alex Ciutacu

07.02.2020, 00:00 2314
Fintech-ul britanic Monese, utilizat în prezent de 300.000 de români, vrea să lanseze atât pe plan global, cât şi pe piaţa locală, produse de creditare şi de economisire în 2020.

„Vom lansa prima dată ceva în Marea Britanie şi căutăm şi pentru România acest gen de parteneriate. Momentul lansării nu este încă stabilit, dar sperăm să reuşim să aducem şi pentru utilizatorii din România produsul de creditare în 2020”, spune Noris Koppel, CEO şi fondator al fintech-ului Monese, într-o discuţie cu ZF.

Monese lansează conturi în lei cu IBAN românesc, începând de marţi, 11 februarie, prin intermediul unui parteneriat cu Libra Internet Bank, a 16-a bancă din sistemul bancar românesc, potrivit topului după active pe datele din 2018. „Este pentru prima dată în România când un fintech global lansează o ofertă semnificativă către clienţi români prin IBAN-uri româneşti, cu ajutorul nostru. Este un moment foarte important în industria financiară din România”, spune Emil Bituleanu, CEO-ul Libra Internet Bank.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO