Business Hi-Tech

Orange: serviciile 3G+ vor fi extinse in resedintele de judet

21.06.2007, 19:38 15

Operatorul de telefonie mobila Orange Romania va extinde aria de acoperire a serviciilor 3G+ in toate resedintele de judet pana la finele acestui an, dupa ce va fi lansat comercial in zece orase la 25 iunie, a declarat Ciprian Raglean, directorul diviziei Business al companiei.
Serviciul 3G+ va permite viteze de transfer de date (download, descarcare fisiere) de pana la 3,6 Mbps.
"Viteza upload (incarcare fisiere) la momentul lansarii va fi de 380 Kbps, dar va creste la 1,8 Mbps pana la finele lunii decembrie 2007", a spus Raglean.
Mai multe detalii privind serviciile 3G+ vor fi anuntate intr-o conferinta de presa programata astazi de companie.
Orange Romania este cel mai mare operator local de telefonie mobila, cu 8,27 milioane de clienti la finele lunii martie, urmat de Vodafone Romania - peste 7,95 milioane de utilizatori, Cosmote Romania - doua milioane de utilizatori (aprilie 2007) si Telemobil, operatorul serviciului Zapp, cu aproximativ 500.000 de abonati (decembrie 2006).
Compania estimeaza pentru acest an cresterea veniturilor la peste 1,1 mld. euro si atingerea unui numar de noua milioane de clienti, a declarat anterior Richard Moat, CEO al operatorului de telefonie mobila.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO