• Leu / EUR4.7748
  • Leu / GBP5.7369
  • Leu / USD4.4026
Business Hi-Tech

(P) Primăvara aceasta, Thagora pregăteşte o conferinţa dedicată industriei mobilei şi interioarelor auto

(P) Primăvara aceasta, Thagora pregăteşte o conferinţa dedicată industriei mobilei şi interioarelor auto

Autor: Publicitate

12.02.2020, 09:00 240

Compania Thagorafurnizor global de tehnologie pentru industria de tăiere a pieii, organizează un eveniment cheie dedicat profesioniştilor români din industria mobilei şi a interioarelor auto, unde vor prezenta experţi internaţionali din Italia, Austria şi România.

„Digitalizare şi Automatizare în Automotive şi Mobilă” (DAAM) este numele conferinţei care va avea loc pe 19 şi 20 martie, într-o locaţie deosebită la SunGarden Golf & Spa Resort din Cluj.

Numărul de locuri este limitat aşa că pentru înscrieri vă puteţi înregistra aici.

De ce Thagora organizează DAAM?

Thagora este o companie din Iaşi care furnizează tehnologie inovativă de tăiere a pielii pentru industria mobilierului tapiţat şi pentru industria auto.

Acum trei ani de zile, o fabrică de mobilă din Deva a făcut o schimbare majoră de furnizori. A înlocuit furnizorul german de tehnologie de tăiere a pielii cu Thagora, soluţie dezvoltată de o companie românească. Au realizat că soluţia ieşenilor este mai eficientă, utilizează o tehnologie mai avansată şi productivitatea este semnificativ mai mare.

În plus, calitatea serviciilor şi pachetul software performant au făcut din Thagora o autoritate pe plan mondial, ei lucrând cu lideri internaţionali, precum Natuzzi, Wollsdorf Leather, ROM AG sau Rolf Benz.

Cui i se adresează conferinţa din martie?

Evenimentul este util şi informativ pentru managerii de fabrici, inginerii de proces, experţii în tehnologie, reprezentanţii asociaţiilor profesionale de profil. În plus, este o ocazie excelentă de a face networking şi a sta de vorbă cu oamenii din comunitatea industriilor care lucrează cu piele, participanţii având posibilitatea de a discuta cu speakerii, cere sfaturi sau face schimb de idei într-o atmosferă relaxantă şi un cadru distins.

Ce teme vor fi prezentate?

Un scop esenţial urmărit de organizatori este discutarea unor subiecte de actualitate, care au un impact real asupra organizaţiilor dar şi asupra noului context socio-economic, odată cu schimbările provocate de a patra revoluţie industrială.
Mai exact, temele vizează trendurile şi provocările care afectează deja industria cu scopul de a identifica soluţii şi oportunităţi relevante care pot ajuta la rezolvarea unor probleme existente ca: reducerea costurilor de producţie, competiţia crescută ca urmare a investiţiilor făcute în retehnologizare sau creşterea substanţială a complexităţii operaţiunilor de producţie.

Aşadar, toate aceste provocări vor fi adresate şi se vor oferi soluţii aplicabile pentru depăşirea lor. Printre subiectele discutate se numără:

● Planificarea producţiei;
● Provocări tehnice şi context economic pentru producătorii de mobilă şi interioare auto din România;
● Modernizarea procesului de tăiere a pielii naturale prin software, automatizare şi noi echipamente.

Pentru mai multe detalii privind programul pe ambele zile ale conferinţei, accesaţi pagina oficială a evenimentului.

Prin DAAM 2020 doresc să contribuie la un viitor cu impact pe piaţa românească a industriilor care lucrează cu piele, oferind un spaţiu de conversaţie autentic şi primitor cu specialişti şi oameni experimentaţi din domeniu.

Prezenţa la eveniment vă va da ocazia să aflaţi mai multe detalii despre echipa Thagora, clienţii lor cât şi despre comunitatea din care fac parte.
 

CUM VEDEȚI ZIARUL FINANCIAR PESTE 21 DE ANI?

TOTUL PENTRU BUSINESS. TOTUL ESTE BUSINESS

AFACERI DE LA ZERO
Principalele valute BNR - vineri, 13:15
EUR
USD
GBP
CHF
Azi: 4.7748
Diferență: 0,1132
Ieri: 4.7694
Azi: 4.4026
Diferență: 0,0591
Ieri: 4.4000
Azi: 5.7369
Diferență: 0,1257
Ieri: 5.7297
Azi: 4.4844
Diferență: 0,0089
Ieri: 4.4840