Business Hi-Tech

Philips: Vrem sa ne consolidam pozitia pe piata locala telecom

05.10.2004, 00:00 23

Philips Business Communications a lansat in Romania impreuna cu partenerul sau pe piata locala, ICCO Electronics, solutia integrata de telecomunicatii Sopho IPK, destinata companiilor mici si medii.
Olandezii spera astfel sa isi consolideze pozitia pe piata romaneasca a telecomunicatiilor, intentionand sa aduca pe viitor mai multe solutii pentru business. Sopho IPK este o solutie de comunicatii flexibila si ?prietenoasa" cu utilizatorii, care permite companiilor sa beneficieze de avantajele telefoniei pe Internet ( in special costurile reduse). De asemenea, sistemul poate fi configurat pentru a utiliza si linia de telefon clasica, sau ambele sisteme acolo unde sunt disponibile in paralel.
O centrala Sopho IPK permite conectarea a 120 de posturi telefonice, indiferent de tehnologia aleasa (IP sau clasica). Ea ofera de asemenea servicii speciale, precum mesageria de voce, apel in asteptare, lista detaliata a apelurilor si altele.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO