Business Hi-Tech

Pluria, platformă pentru spaţii de lucru flexibile, anunţă achiziţia start-up-ul Bili - soluţie pentru vizualizarea meniului şi plasarea comenzilor. „Achiziţia ne permite să oferim utilizatorilor o experienţă mai bună în cele peste 100 de cafenele din reţeaua Pluria”

Andrei Creţu, CEO şi co-fondator Pluria.

Andrei Creţu, CEO şi co-fondator Pluria.

Autor: Alexandra Cepăreanu

23.05.2024, 11:33 48

Start-up-ul Pluria, care a lansat în 2020 o platformă prin care angajaţii companiilor au acces la spaţii de lucru flexibile, adaptate noului mod de lucru hibrid, anunţă achiziţia start-up-ului Bili, o soluţie inovatoare pentru vizualizarea meniului şi plasarea comenzilor, au transmis reprezentanţii Pluria printr-un comunicat.

„Achiziţionarea Bili ne permite să oferim utilizatorilor o experienţă mai bună în cafenelele din reţeaua Pluria. Lumea s-a orientat către munca hibridă, spaţiile de lucru evoluând pentru a satisface nevoia crescută de flexibilitate. Cafenelele, în care oamenii pot lua masa şi lucra în mod relaxat, fac parte din noua infrastructură de lucru. Ne propunem să îmbunătăţim această experienţă, făcând zilele de lucru mai productive şi echipele mai conectate”, a spus Andrei Creţu, CEO şi co-fondator Pluria.

Pluria are peste 100 de cafenele şi 450 de spaţii de coworking în reţeaua sa. Cu achiziţia Bili, utilizatorii Pluriei vor beneficia de experienţe de lucru îmbunătăţite în peste 110 oraşe din 14 ţări latino-americane şi europene. Pluria estimează că aceste spaţii vor beneficia rapid de noua soluţie şi se aşteaptă ca numărul de cafenele din reţea să se tripleze în următorul an, au mai transmis reprezentanţii companiei.

„Obiectivul nostru este să ne sprijinim clienţii în menţinerea unei forţe de muncă productive şi conectate în contextul modelului de lucru hibrid, şi ne adaptăm platforma pentru aceasta. A lua masa împreună contribuie semnificativ la construirea culturii organizaţionale, mult mai mult decât simpla conectare online a echipelor”, a spus Gabriela Drăghia, CRO şi co-fondator Pluria.

Fondată în 2022, Bili este o soluţie mobilă ce permite comanda rapidă a mâncărurilor şi procesarea plăţilor. Aceasta va fi integrată în platforma Pluria şi va fi disponibilă în spaţiile selectate prin simplificarea accesului la meniuri şi a comenzii.

„(...) tehnologia Bili va susţine viziunea Pluriei de schimbare a modului de lucru hibrid. Această integrare va ajuta proprietarii de cafenele să îşi crească veniturile accesând baza de clienţi Pluria şi susţinând în acelaşi timp munca flexibilă”, a spus Daniel Popa, fondatorul Bili.

La nivel global, 81% dintre companii au optat să implementeze un model de lucru hibrid în cadrul operaţiunilor lor, au mai transmis reprezentanţii Pluria.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Urmează ZF Bankers Summit'24