Business Hi-Tech

Primavera administreaza 100 milioane USD

19.08.2004, 00:00 12

Grupul de firme Avrig 35 Bucuresti, specializat in domeniul investitiilor imobiliare isi va conduce afacerile cu ajutorul solutiei software Primavera, care va fi livrata si implementata de compania IT TotalSoft.
Avrig 35 intentioneaza sa desfasoare sase proiecte complexe de investitii, cu o valoare de peste 100 milioane de dolari, in decurs de un an si jumatate. Planurile vizeaza constructia a doua imobile care vor constitui un complex de birouri cu o suprafata utila de circa 40.000 mp, precum si noul sediu al Ambasadei Canadei la Bucuresti.
Instructorii TotalSoft au finalizat scolarizarea in sistem a specialistilor Avrig 35, aceasta fiind prima etapa a procesului de implementare. In perioada urmatoare TotalSoft va oferi consultanta in managementul unui proiect de investitii important, cladirea de birouri Bucharest Tower Center International, cu o suprafata utila de 32.000 mp.
Cele doua companii nu au dorit sa faca publica valoarea contractului
Sistemul de project management Primavera, este prezent pe piata romaneasca de 10 ani si a fost implementat de TotalSoft in peste 400 de companii.
Sistemul Primavera permite urmarirea derularii contractelor de investitii atat din punct de vedere valoric cat si al stadiului de realizare, monitorizeaza relatiile cu furnizorii si subcontractorii, corelarea platilor cu stadiul executiei etc.
victor@zf.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO