Business Hi-Tech

Primul smartphone cu procesor Intel din România, la Cosmote

Primul smartphone cu procesor Intel din România, la Cosmote

Alexandru Munteanu, sales operations senior manager al Cosmote România Foto: Cristina Nichituş

Autor: Adrian Seceleanu

17.01.2013, 00:03 866

Cosmote, numărul trei pe piaţa locală de telefonie mobilă, a lansat pe piaţă, în magzinele proprii şi ale retailerului Germanos, primul smartphone cu procesor Intel de pe piaţă - ZTE Grand X In.

ZTE Grand X In este dotat cu procesor Intel Atom cu până la 1,6 Ghz, memorie de 1 GB RAM şi o cameră de 8MP, cu o rezoluţie a fotografiilor de 3264 x 2448 pixeli.

"ZTE Grand X In este disponibil exclusiv în reţeaua noastră de magazine", a declarat Alexandru Munteanu, sales operations senior manager al Cosmote România.

ZTE Grand X In dispune de un touchscreen de 4,3 inchi TFT cu 16 milioane de culori şi o rezoluţie de 540x960 pixeli. Utilizatorii pot înregistra clipuri full HD pe terminalul cu platformă software Android 4.0 Ice Cream Sandwich. ZTE Grand X In permite viteze de descărcare a datelor de până la 21,6 Mbps şi de încărcare a datelor de până la 5,76Mbps.

Terminalul este disponibil la 149 lei (TVA inclus) cu abonamentul Cosmote Smart XL+ sau, fără conectare, la 999 lei (TVA inclusă).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO