Business Hi-Tech

Cosmote lansează primul smartphone cu procesor Intel din România - ZTE Grand X In

Cosmote lansează primul smartphone cu procesor Intel din...
16.01.2013, 14:34 2531

Cosmote, numărul trei pe piaţa locală de telefonie mobilă, a lansat pe piaţă, în magzinele proprii şi ale retailerului Germanos, primul smartphone cu procesor Intel de pe piaţă - ZTE Grand X In.

ZTE Grand X In este dotat cu procesor Intel® Atom™ cu până la 1,6 Ghz, memorie de 1 GB RAM şi o cameră de 8MP, cu  o rezoluţie a fotografiilor de 3264 x 2448 pixeli.

“Oferim constant clienţilor noştri tehnologie şi terminale de ultimă oră, acoperind toate nevoile de comunicare şi preferinţe în materie de design. Smarthphone-urile câştigă teren în România, iar tot mai mulţi dintre clienţi aleg să achiziţioneze un astfel de produs, atât pentru divertisment, cât şi afaceri. ZTE Grand X In este disponibil în cadrul unor oferte foarte avantajoase, exclusiv în reţeaua noastră de magazine”, a declarat Alexandru Munteanu, Sales Operations Senior Manager, Cosmote România.  

“Este o plăcere să anunţăm primul smartphone cu Intel disponibil comercial în România, noul ZTE Grand X In, de astăzi la Cosmote”, a spus Adrian Cioroianu, Business Development Manager, Intel România.

ZTE Grand X In dispune de un touchscreen de 4,3 inchi TFT cu 16 milioane de culori şi o rezoluţie de 540x960 pixeli. Utilizatorii pot înregistra clipuri full HD pe terminalul cu platformă software Android 4.0 Ice Cream Sandwich.

ZTE Grand X In permite viteze de descărcare a datelor de până la 21,6 Mbps şi de încărcare a datelor de până la 5,76Mbps.

Terminalul este disponibil la 149 lei (TVA inclus) cu abonamentul Cosmote Smart XLĂ. Pentru 31 de euro/lună, clienţii au la dispoziţie 300 de minute naţionale/internaţionale Zona 1, 2.000 de minute în reţea, SMS-uri în reţea şi minute în reţeaua Romtelecom, 250 MMS-uri în reţea şi 2GB trafic de date pentru a naviga cât doresc pe internet. Terminalul este disponibil şi fără conectare, la 999 lei (TVA inclus).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO