Business Hi-Tech

RCS&RDS a mărit la 1 aprilie cu 3 lei preţul opţiunii HBO Maxpak

RCS&RDS a mărit la 1 aprilie cu 3 lei preţul opţiunii HBO Maxpak

Autor: Adrian Seceleanu

18.04.2012, 00:04 3824

Compania românească RCS&RDS, cel mai mare furnizor de servicii TV de pe piaţa locală, a mărit de la 1 aprilie de la 7 lei la 10 lei (TVA inclusă) preţul opţiunii HBO Maxpak, care include posturile HBO, HBO Comedy şi Cinemax, potrivit datelor de pe pagina web a companiei şi informaţiilor afişate în casierii.

RCS&RDS a lansat şi propriul său canal TV de filme, Digi Film, care are un tarif de 3 lei pe lună (TVA inclusă) şi pe care operatorul îl promovează puternic. RCS&RDS nu a răspuns întrebărilor ZF în legătură cu motivele creşterii preţului pentru opţiunea amintită.

Rivalii de la UPC oferă (prin cablu) pachetul HBO Maxpak la preţul de 14,9 lei (TVA inclusă), dar pachetul include în plus faţă de RCS&RDS şi posturile HBO HD şi Cinemax 2. Romtelecom oferă opţiunea HBO Maxpak (cu 5 posturi, la fel ca UPC) la preţul de 26 de lei (TVA inclusă). RCS&RDS are aproximativ 3 milioane de clienţi pentru serviciile de televiziune prin cablu şi satelit, în timp ce UPC şi Romtelecom au fiecare aproximativ 1,1 milioane de utilizatori pe acest segment.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO