Business Hi-Tech

Reteaua de retail GSM Fonomat a trecut de la Orange la Vodafone

22.06.2010, 23:26 82

Fonomat, retea de retail GSM cu afaceri de 21 mil. euro in 2009,va incepe sa comercializeze in mod exclsiv produsele si serviciileVodafone, numarul doi pe piata locala de telefonie mobila.

Fonomat, compania creata de fondul spaniol Ged Capital prinachizitia si integrarea mai multor retaileri locali GSM a vandutpana in luna aprilie produsele si serviciile Orange, numarul unu pepiata locala de telefonie mobila. Acordul dintre cele doua parti nua mai fost prelungit.

"Prin acest acord, Vodafone Romania isi intareste reteaua dedistributie, intrand intr-un parteneriat cu unul dintre cei maiimportanti dealeri de telecomunicatii mobile, care comercializapana acum produsele competitorilor", a declarat Karsten Wildberger,Chief Commercial Officer al Vodafone Romania. Potrivitreprezentantilor Vodafone magazinele Fonomat se vor aliniastandardelor de branding si distributie Vodafone "in cel mai scurttimp", fara a-si schimba brandul (Fonomat).

Reteaua Fonomat are 166 de magazine, potrivit datelor de pepagina web a companiei. Cel mai mare retailer GSM din Romania esteGermanos, detinut de operatorul de telefonie mobila Cosmote.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO