Business Hi-Tech

Romtelecom intră şi pe piaţa de monitorizare a flotelor de autovehicule prin GPS

Autor: Adrian Seceleanu

30.06.2011, 14:10 531

Romtelecom, furnizor de servicii de telefonie, internet şi TV,va lansa vineri o soluţie prin care companiile îşi vor puteamonitoriza flota de maşini, a anunţat operatorul.

"Monitorizarea prin GPS este o soluţie completă pentru urmărireaflotelor de maşini ale clienţilor companii, care include un modulde monitorizare instalat pe fiecare dintre autovehicule, oconexiune de date şi o aplicaţie web. Conexiunea de date estefurnizată de Cosmote România", potrivit anunţului făcut deRomtelecom.

Instalarea unui modul GPS costă 10 Euro (fără TVA), iarabonamentul pentru soluţia de urmărire este 9 Euro/lună, fără TVA,pentru contractele semnate pe 2 ani. Abonamentele pentrucontractele semnate pe 1 an sunt de 14,5 Euro/lună, fără TVA.Tariful lunar pentru conexiunea de date la nivel naţional este deaproximativ 1,5 Euro, fără TVA, în funcţie de volumul de trafic,aceasta fiind tarifată de Cosmote Romania.

Printre opţiunile oferite prin intermediul acestei soluţii senumără: urmărire în timp real pe hartă, hărţi detaliate, stocarenelimitată a datelor pentru cel puţin 24 luni, urmărirea uneisingure maşini sau a unui grup de autovehicule, istoriculcălătoriei, rapoarte şi alerte.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO