Business Hi-Tech

Samsung Galaxy SIII de 32 Gb disponibil la precomandă la Vodafone

 Samsung Galaxy SIII de 32 Gb disponibil la precomandă la Vodafone

Autor: Bogdan Alecu

14.05.2012, 16:42 2722

Între 18 şi 29 mai, clienţii Vodafone din România vor putea înregistra o precomandă pentru noul smartphone Samsung Galaxy S III şi în premieră pentru piaţa locală vor putea achiziţiona inclusiv versiunea de 32 Gb a telefonului pe lângă cea de 16 Gb. În plus, utilizatorii primesc trafic dublu timp de un an pentru opţiunile de 500 Mb, 1 şi 1,5 Gb internet pe mobil pentru abonamentele încheiate pe o durată de 24 de luni. Oficialii companiei nu au precizat şi preţul terminalului sau abonamentele cu care va fi disponibil acesta.

Samsung Galaxy S III este disponibil şi în oferta Orange România la preţuri care variază între 299 şi 621 de euro (TVA inclusă) iar primele livrări vor fi făcute începând cu data de 30 mai. Smartphoneul mai este disponibil cu precomandă şi la Cosmote România, unde va fi livrat la finele acestei luni, preţul fără abonament fiind de 2.729 de lei, TVA inclusă.

Samsung Galaxy S III este disponibil în versiunile cu carcasa alba şi albastră şi dispune de noul display de 4,8" HD Super AMOLED, cu o rezoluţie HD de 720p (1280 x 720 pixeli) şi este sustinut de un procesor quad-core cu o viteză de 1,4GHz.

Smartphone-ul dispune de o camera principală echipata cu un senzor de 8MP, precum şi de o camera frontală, de 1,9MP, capabilă de inregistrare HD la 30 fps. Software-ul de fotografiere a telefonului permite recunoaşterea facială, iar terminalul este capabil să sincronizeze imaginile din galeria foto cu profilul prietenilor din retelele sociale.

În acest an în România se vor vinde aproximativ un milion de smartphone-uri, faţă de 600.000 de unităţi anul trecut, potrivit estimărilor Samsung, cel mai mare jucător de pe piaţă. În total, în România se vând anual circa trei milioane de telefoane mobile.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Urmează ZF Bankers Summit'24