Business Hi-Tech

SAP anunţă prelungirea contractului lui Christian Klein în calitate de CEO al companiei şi îl numeşte şi în funcţia de preşedinte al Comitetului Executiv SAP. În România, SAP are 890 de oameni şi birouri în Bucureşti, Cluj şi Timişoara

Christian Klein

Christian Klein

Autor: Alexandra Cepăreanu

08.05.2024, 14:46 56

SAP, producător german de soluţii software de business şi unul dintre cei mai puternici jucători europeni din industria de tehnologie, anunţă prelungirea contractului lui Christian Klein în calitate de CEO al companiei şi îl numeşte şi în funcţia de preşedinte al Comitetului Executiv SAP, au transmis reprezentanţii companiei printr-un comunicat. Christian Klein s-a alăturat Comitetului Executiv al SAP în 2018 şi a fost numit co-CEO în octombrie 2019, înainte de a fi numit unic CEO al SAP SE în aprilie 2020.

„În rolul său de CEO, Christian Klein a susţinut în mod constant transformarea SAP într-o companie cloud”, a spus profesorul Hasso Plattner, preşedintele al Consiliului de Supraveghere al SAP SE.

SAP România a înregistrat afaceri de 92,2 mil. euro în 2022 (ultimul an pentru care există date publice), în scădere cu 4% faţă de anul precedent. În România, SAP deţine birouri în Bucureşti, Cluj-Napoca şi Timişoara. Pe parcursul anului 2023, SAP România a ajuns la o echipă de 890 de persoane.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO