Business Hi-Tech

Severina Pascu, CEO al UPC România: Ne gândim la o reţea WiFi; o lansare nu va avea loc în acest an

Severina Pascu, CEO al UPC România: Ne gândim la o reţea WiFi; o lansare nu va avea loc în acest an

Foto: Silviu Matei

Autor: Adrian Seceleanu

03.11.2011, 14:19 542

UPC, numărul trei pe piaţa locală de servicii de internet fix cu aproape 270.000 de clienţi, evaluează posibilitatea de a oferi servicii Wi-Fi însă momentan nu este luată nicio decizie iar o lansare nu va avea loc până la finele anului a declarat Severina Pascu, CEO al companiei, în cadrul unei întâlniri cu media.

"Ne gândim la o reţea Wi-Fi, dar până la finele anului nu vom avea niciun anunţ pe acest segment. Suntem într-un moment de evaluare a strategiei", a declarat Pascu.

RCS&RDS, liderul pieţei locale de servicii de net fix - cu peste 1,2 milioane de clienţi, a lansat la jumătatea anului o reţea naţională formată din câteva sute de hotspoturi wireless, care este accesibilă gratuit pentru clienţii de net ai companiei.

Cu unLIKEla pagina de Facebook a Ziarului Financiar (www.facebook.com/ZiarulFinanciar) veţi fi conectaţi în timp real la cele mai importante ştiri.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO