Business Hi-Tech

Siveco va furniza soft educaţional pentru 20 de licee din Republica Moldova

08.08.2010, 23:51 43

Siveco, unul dintre cei mai mari producători se soft de pe piaţalocală, va furniza un soft educaţional pentru 20 de licee dinRepublica Moldova, au anunţat reprezentanţii companiei. Proiectulprevede implementarea a 150 de lecţii electronice pentrudisciplinele matematică, fizică, biologie, chimie, limba română şilimba rusă.

"În cadrul proiectului au fost incluse 20 de licee din 15raioane (Cahul, Căuşeni, Cimişlia, Criuleni, Drochia, Făleşti,Glodeni, Hânceşti, Ialoveni, Leova, Nisporeni, Orhei, Străşeni,Teleneşti şi Ungheni), precum şi din municipiile Chişinău şi Bălţi,fizică, biologie, chimie, limba română şi limba rusă, au spusreprezentanţii companiei. Siveco a avut anul trecut un profit de0,8 milioane de euro la afaceri de aproape 51 de milioane de euro.Andreea Magraon ANCOM cumpără aparate de măsurare a câmpuluielectromagnetic de 210.000 de euro Autoritatea Naţională pentruAdministrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM) va organiza înluna octombrie o licitaţie pentru achiziţionarea a patru aparatepentru măsurarea câmpului electric şi magnetic în valoare de890.000 de lei (210.000 de euro), fără TVA.

Potrivit anunţului de participare de pe e-licitatie.ro, companiilecare doresc să participe la licitaţie trebuie să depună o garanţiede 8.800 de lei (2.000 de euro), la care se adaugă garanţia de bunăexecuţie de 5% din preţul total al contractului în lei, fără TVA.Acordul va fi valabil 90 de zile de la data atribuirii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO