Business Hi-Tech

TotalSoft: Crestem cu 25% anul acesta

05.08.2004, 00:00 17

Compania Millenium Center din Iasi a apelat la distribuitorul de aplicatii software pentru afaceri TotalSoft pentru o solutie de gestiune a afacerilor (ERP - enterprise resource planning).
Valoarea acestui contract nu a fost facuta publica. Millenium a ales suita Charisma Enterprise, solutie petnru care au optat si de alti clienti ai Total Soft, precum Arctic sau Germanos. Alegerea acestei aplicatii a fost motivata de cresterea afacerii companiei iesene, care intentioneaza astfel sa tina sub control toate procesele de afaceri.
Solutia Charisma ofera echipei manageriale o imagine completa, in timp real, a tuturor proceselor de business - de exemoplu situatia vanzarilor sau a stocurilor - si toate informatiile necesare optimizarii afacerii. Aplicatia TotalSoft este realziata special pentru piata romaneasca, fara a neglija standardele internationale de contabilitate (IAS si GAAP). Charisma Enterprise este utilziata la ora actuala de peste 60 de companii din diferite domenii de activitate.
TotalSoft aduce pe piata locala si suita de aplicatii Primavera, pentru managementul proiectelor, care are in prezent peste 400 de clienti, printre care Romtelecom, Petrostar, Transelectrica, Santierele navale Constanta, Tulcea, Galati si altele. De asemenea, compania a semnat recent un acord cu lantul de farmacii Sensiblu, pentru implementarea unui soft care gestioneaza stocurile de medicamente. TotalSoft a avut anul trecut o cifra de afaceri de 4 milioane de dolari.
Compania Millenium Center est eun furnizor de echipamente si servicii IT si distribuitor de echipamente si componente pentru birou, inclusiv mobilier.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO