Business Hi-Tech

Trei asociaţi au investit 80.000 de euro într-o platformă care integrează furnizorii de materiale de construcţii şi meseriaşii

Trei asociaţi au investit 80.000 de euro într-o...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

14.10.2019, 11:16 1061

Doi români şi un italian au pus bazele unei platforme care vrea să conecteze furnizorii de materiale şi de servicii de construcţii cu clienţii care au nevoie de acestea. Platforma de tip marketplace se numeşte Conzo şi este fondată de Alexandru Boca, Iulian Toma şi Domenico Gadaleta.

"Am investit 80.000 de euro în aceasta platformă. Ideea o am de mai mulţi ani, am trecut prin mai multe variante ale acestui site până am ajuns la cea actuală", spune Alexandru Boca, asociat şi iniţiator al platformei Conzo.

Investiţia celor trei acţionari a fost de 80.000 de euro. Companiile care se listează pe platforma Conzo plătesc un tarif de 85 de euro lunar, care, de la 1 ianuarie 2020, se va dubla. Beneficiarii - clienţii finali - plătesc preţul negociat cu furnizorul de materiale sau de servicii, nu şi folosirea platformei Conzo.

Până acum, pe platformă sunt înscrise zece companii, care furnizează atât materiale de construcţii, cât şi servicii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO