Business Hi-Tech

Un programator din Timişoara vrea să obţină finanţare pentru o platformă online cu jocuri

Un programator din Timişoara vrea să obţină...

Autor: Ioana Nita

12.12.2014, 00:00 707

Adrian Aringhe, programator în cadrul subsidiarei Unified Post din Timişoara, a lansat o campanie de strângere de fonduri pe platforma americană de crowdfunding kickstarter.com, prin intermediul căreia vrea să obţină fondurile necesare dezvoltării unui platforme online pentru jocuri de logică. Pentru demararea proiectului, numit Logic Idea, el are nevoie de aproximativ 4.000 lei (666 lire sterline), urmând ca fondurile necesare dezvoltării întregului proiect să ajungă la circa 28.000 lei (5.000 lire sterline).

„Scopul proiectului este să creeze o platformă online pentru persoanele care vor să rezolve puzzle-uri, teste de cultură generală şi alte tipuri de jocuri de logică, care să le stimuleze inteligenţa”, este menţionat în descrierea proiectului de pe kickstarter.com. Până ieri la ora 15, proiectul Logic Idea, abia lansat pe platforma de crowdfunding, strânsese 560 lei (100 de lire sterline). Campania expiră pe data de 11 ianuarie 2015.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO