ZF 24

O treime dintre utilizatorii olx.ro accesează platforma de pe dispozitive mobile

O treime dintre utilizatorii olx.ro accesează platforma...

Autor: Ioana Nita

11.12.2014, 00:00 869

Numărul de vizite efectuate de pe dispozitive mobile pe platforma online de anunţuri olx.ro, deţinută de grupul sud-african Naspers, a crescut de la începutul acestui an cu 40%, iar în luna noiembrie circa 35% din utilizatori au accesat platforma de pe smartphone-uri şi tablete.

Luna trecută, site-ul olx.ro a avut peste 6 milioane de vizitatori unici, conform datelor sati.ro. Aplicaţia olx.ro este disponibilă pentru toate cele trei sisteme de operare mobile - Google Android, Apple iOS şi Windows Phone.

Pe platforma Android, olx.ro a ajuns la peste 700.000 de descărcări, aplicaţia având o variantă nouă compatibilă cu cea mai recentă versiune a sistemului mobil de operare de la Google -  Android Lollipop. Noua versiune a aplicaţiei vine cu un design nou şi funcţii îmbunătăţite, precum adăugarea mai multe imagini la anunţuri, căutarea anunţurilor sau salvarea anunţurilor la secţiunea „favorite”.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO