Business Hi-Tech

UPC l-a trimis pe Ionuţ Voinea să preia conducerea operaţiunilor tehnice din regiune

Ionuţ Voinea, vicepreşedinte al diviziei de integrare şi operaţiuni tehnice din regiunea Europa Centrală şi de Est

Ionuţ Voinea, vicepreşedinte al diviziei de integrare şi operaţiuni tehnice din regiunea Europa Centrală şi de Est

Autor: Ioana Nita

11.08.2017, 00:05 589

Grupul american de teleco­mu­nicaţii şi cablu TV Liberty Global, pre­zent în regiune sub brandul UPC, l-a numit pe Ionuţ Voinea în funcţia de vicepreşedinte al diviziei de integrare şi operaţiuni pentru businessul său din regiunea Europa Centrală şi de Est. 

Pâ­nă în prezent el a ocupat poziţia de di­rector de tehnologie în cadrul UPC Ro­mânia, însă odată cu schimbarea funcţiei, de la începutul acestei luni, el va conduce toate operaţiunile tehnice ale Liberty Global din regiunea Eu­ro­pa Centrală şi de Est (CEE) care in­clu­de, pe lângă subsidiara locală şi fi­lia­lele din Polonia, Ungaria, România, Cehia şi Slovacia.În plus, el va gestiona şi ope­ra­ţiunile tehnice ale operatorilor DTH (televiziune prin satelit) din aceste cinci ţări. Voinea şi-a în­ceput ca­riera în cadrul UPC în urmă cu 11 ani, când a fost recrutat în cadrul de­par­ta­­men­­tului de customer care. De a­tunci, el a ocupat mai multe poziţii în ca­­drul UPC România, Ungaria şi CEE, în mai multe departamente ale grupului.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO