Business Hi-Tech

Vizita în magazinele Orange poate fi programată ca la medic sau service pentru 2 euro

Vizita în magazinele Orange poate fi programată ca la medic sau service pentru 2 euro

Autor: Adrian Stefan Seceleanu

05.05.2011, 15:26 649

Clienţii Orange îşi pot programa începând de astăzi vizitele înmagazinele companiei la fel ca pe cele la un medic sau la unservice auto, după ce operatorul de telefonie mobilă a lansat pepagina sa web un program prin care utilizatorii pot "rezerva"timpul unui consultant de vânzări.

Serviciul va fi gratuit în mod promoţional până la finele luniimai, ulterior acesta urmând să fie taxat cu 2 euro (inclusiv TVA)pe rezervare.

Rezervarea online este disponibilă pentru utilizatorii careaccsează site-ul www.orange.ro/programeaza-te. "Clienţii selecteazămagazinul şi data, iar ulterior completează detaliile rezervării:nume, prenume, număr de telefon, adresa de e-mail şi tipul deconsultanţă pe care îl doresc. Aceştia vor primi apoi un e-mail şiun SMS pe baza cărora pot confirma programarea în termen de 6 ore.Serviciul de programare online este flexibil şi permite modificareasau anularea rezervării cu cel puţin 24 de ore înainte. Timpulstandard alocat pentru o vizită este de 30 de minute, dar unconsultant dedicat va sta la dispoziţia clientului oricât estenevoie", potrivit companiei.

"Prin soluţia de programare online a vizitei în magazineleOrange, clienţii au la îndemână o modalitate simplă şi sigură de aintra în contact cu specialiştii Orange oricând doresc. Ei poteconomisi timpul pe care altfel l-ar fi petrecut aşteptând înmagazin." a declarat Adina Măntailă, Distribution DevelopmentProject Manager, Orange România.

Orange este cel mai mare operator de telefonie mobilă dinRomânia.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO