Business Hi-Tech

Vodafone România a lansat o nouă promoţie pentru clienţii serviciilor pe bază de abonament

08.02.2012, 17:17 948

Vodafone România a lansat, astăzi, o nouă promoţie pentru clienţii serviciilor pe bază de abonament. Pentru orice tip de abonament MEGA cu internet inclus, atât abonaţii noi, cât şi cei existenţi, au la dispoziţie o serie de pachete personalizate care constau în telefoane, aplicaţii şi accesorii pentru telefonul mobil, potrivit unui comunicat al companiei.

Clienţii îşi pot achiziţiona telefonul Sony Ericsson XperiaTM ray, la un preţ începând cu 59 Euro (TVA inclus) sau Samsung Galaxy Ace, cu preţuri începând de la 39 Euro (TVA inclus).

Noua ofertă promoţională Vodafone include şi alte telefoane la preţuri speciale: telefonul Samsung Galaxy Y cu preturi incepand de la 1 Euro (TVA inclus) sau telefonul Galaxy Nexus cu preţuri începând de la 169 Euro (TVA inclus).

Oferta pentru abonaţi include o serie de recomandări de aplicaţii pentru telefoanele smartphone. Clienţii pot beneficia de trafic gratuit în aplicaţia Seenow pe durata promoţiei.

Seenow oferă acces la 15 canale TV şi o selecţie de filme artistice premium, documentare şi filme clasice româneşti. Clientii care achiziţionează telefonul Galaxy Nexus sau Samsung Galaxy Note primesc acces gratuit la secţiunea de canale TV în primele şase luni de utilizare, din partea Vodafone şi Samsung România.

Alte aplicaţii recomandate utilizatorilor de Internet pe mobil sunt Şapte Seri, cel mai bun ghid mobil pentru teatre, restaurante şi concerte şi Cinemagia, cel mai utilizat serviciu de acces la programul TV, cinematografe şi noutăţi din lumea filmului.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO