Business Hi-Tech

Vodafone Romania a numit un nou CFO

28.09.2006, 19:07 105

Operatorul de telefonie mobila Vodafone Romania a anuntat numirea lui Karsten Wildberger in functia de Chief Financial Officer.
Karsten Wildberger a detinut mai multe pozitii de conducere in cadrul T-Mobile, din 2003. Inainte de a se alatura echipei Vodafone Romania, Karsten a ocupat functia de Executive Vice President Channel Management in cadrul T-Mobile Germania. In 2003, Karsten a fost numit Head of Sales Channel Finance pentru T-Mobile Marea Britanie. Intre 1998 si 2003, Karsten a fost Project Leader in cadrul Boston Consulting Group. Noul CFO este responsabil de finantele unei companii care anul trecut a avut o cifra de afaceri de 738 mil. euro si un profit net de 206 mil. euro.
De asemenea, Vodafone are un nou vicepresedinte de Resurse Umane, Anca Podoleanu. Inainte de a se alatura echipei Vodafone Romania, a detinut functia de director de Resurse Umane al Quadrant Amroq Beverages SA (imbuteliator al marcilor Pepsi, Prigat, Lipton). Din aceasta pozitie, Podoleanu a elaborat strategia de resurse umane a QAB, incepand cu anul 1999. Anterior, a fost Management Consultant in cadrul Gemini Consulting Romania.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Urmează ZF Bankers Summit'24