Business Hi-Tech

Vodafone semnează un parteneriat cu aplicaţia de discounturi mobuy

Vodafone semnează un parteneriat cu aplicaţia de...

Autor: Ioana Nita

07.04.2014, 19:02 1889

Aplicaţia mobuy prin care utilizatorii pot cumpăra produse şi servicii la preţuri reduse din cadrul mai multor magazine afiliate, este oferită acum în parteneriat cu operatorul de telefonie mobilă Vodafone.

“Atunci când am lansat mobuy, am observat că utilizatorii de smartphone-uri sunt deschişi să experimenteze tehnologii noi”, a spus Will Sterns, director de marketing în cadrul companiei Mobuy Solutions care a lansat aplicaţia anul trecut.

Prin intermediul platformei mobuy, utilizatorii sunt notificaţi de existenţa promoţiilor atunci când se află în apropierea magazinelor partenere. Pentru a accesa reducerea, utilizatorii trebuie să apropie smartphone-ul de un echipament special aflat lângă casele de marcat. În prezent, în Bucureşti există 50 de magazine partenere, printre acestea numărându-se KFC, Pizza Hut, Puma, Douglas, The Body Shop sau Diverta. Aplicaţia este disponibilă pentru smartphone-urile care rulează sistemul de operare Google Android sau Apple iOS.

Compania Mobuy Solutions a fost înfiinţată în 2012 de către William Simon Sterns, Mihai Pocorschi şi Răzvan-Andrei Mărgineanu.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO