Business Hi-Tech

Yahoo Messenger 11 a fost lansat oficial. Vedeţi care sunt noutăţile

Yahoo Messenger 11 a fost lansat oficial. Vedeţi care sunt noutăţile

Autor: Go4It

30.06.2011, 10:59 3857

Yahoo Messenger 11 este finalizat, versiunea oficială apopularului client de mesagerie instant aducând numeroaseoptimizări pentru performanţă şi stabilitate, alături de remediipentru toate bug-urile descoperite până acum, scrie Go4It.

Cu Yahoo Messenger 11 putem trimite mesaje text şi SMS-uri, avemposibilitatea să iniţiem apeluri video şi audio, iar daca nu suntemmereu în faţa calculatorului serviciul de mesagerie vocală ne ajutăsă păstrăm mai uşor legătura cu cei dragi.

Jocurile sociale interactive, accesibile chiar din interfaţaaplicaţiei, rămân un element de atracţie important pentru YahooMessenger 11. Colecţia de jocuri include titluri foarte populare,cum ar fi Mafia Wars, Fishville şi Pool, însă oferta de jocuri estemult mai mare şi este diversificată odată cu trecerea timpului.Putem juca împotriva prietenilor din lista de contacte, sau neputem relaxa cu o sesiune de joc proprie, ori de câte ori avem timpliber la dispoziţie. Citiţi mai multe despre noutăţile aduse de noua versiune de Messenger de la Yahoo pewww.go4it.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO