Business Internaţional

Cine este miliardarul care susţine un program de muncă extrem: "Fără 12 ore de muncă pe zi, 6 zile pe săptămână nu poţi cunoaşte fericirea şi recompensa muncii"

Cine este miliardarul care susţine un program de muncă...
08.06.2019, 22:46 4048
Jack Ma, unul dintre cei mai bogaţi oameni ai lumii, a fost criticat recent pentru susţinerea acordată aşa-numitului program 996, care se referă la un program de muncă de 12 ore pe zi, 6 zile pe săptămână.
 
Ma, fondator al gigantului online Alibaba, a publicat mai multe comentarii pe reţelele sociale în care aproba un program de muncă extrem. "Dacă găsim lucruri care ne plac, 996 nu reprezintă o problemă", a transmis Ma printr-o postare postată pe siteul Weibo. "Dacă nu îţi place ceea ce faci, atunci fiecare oră e un chin".
 
Mai mulţi utilizatori s-au arătat revoltaţi de declaraţiile lui Ma, aşa că el a revenit, scriind că nu a vrut să promoveze programul extins, ci să îi laude pe cei care muncesc mai mult decât strictul necesar.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO