Business Internaţional

Dominique Strauss-Kahn a ajuns în noua sa reşedinţă supravegheată din New York

Dominique Strauss-Kahn a ajuns în noua sa reşedinţă supravegheată din New York

Autor: Iuliana Enache

26.05.2011, 10:15 231

Fostul director al FMI, Dominique Strauss-Kahn, acuzat deinfracţiuni de natură sexuală, a ajuns miercuri seara în noua sareşedinţă supravegheată din New York, relatează AFP.

Dominique Strauss Kahn a ajuns în cursul serii pe strada Franklin,numărul 153, la Tribeca, un fost cartier de uzine şi hangaretransformat în anii '90 în imobile de locuit.
Un judecător din New York a aprobat anterior schimbarea dereşedinţă a lui Dominique Strauss-Kahn la Manhattan, unde vacontinua supravegherea sa la domiciliu, a anunţat o sursăjudiciară.


Dominique Strauss-Kahn se află, de la ieşirea din închisoare,vineri, într-o locuinţă temporară aparţinând companiei desecuritate care se ocupă de supravegherea sa.
Din noua sa locuinţă, fostul director al FMI va putea să meargă subescorta poliţiei la întâlniri cu avocaţii săi, la tribunal, lamedic sau la sinagogă.


Avocaţii săi au declarat miercuri într-un comunicat că nu au avutniciun contact cu camerista care îl acuză pe clientul lor deinfracţiuni de natură sexuală, nici cu familia sa, şi s-au declaratconvinşi că acesta va fi "complet exonerat". Citiţi mai mult despreprocesul lui Dominique Strauss Kahn pewww.mediafax.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO