Business Internaţional

Joe Biden îşi recunoaşte în mod deschis pentru prima dată al 7-lea nepot

Joe Biden îşi recunoaşte în mod deschis pentru prima...

Autor: Andreea Tobias

29.07.2023, 06:54 43

Joe Biden îşi recunoaşte în mod deschis pentru prima dată al 7-lea nepot. Navy, în vârstă de 4 ani, este fiica fiului preşedintelui american, Hunter, şi a fost descoperită după ce mama ei a intentat un proces pentru pensia alimentară a copilului.

Preşedintele american, Joe Biden, a recunoscut pentru prima dată în mod public cel de-al şaptelea nepot al său, o fetiţă de patru ani, Navy, al cărei tată este Hunter, iar mamă o femeie din Arkansas, Lunden Roberts.

"Fiul nostru Hunter şi mama lui Navy, Lunden, lucrează pentru a avea o relaţie în interesul fiicei lor, păstrându-i cât mai mult posibil intimitatea pe viitor", a spus Biden într-o declaraţie care a fost publicată pentru prima dată de revista People.

"Nu este o problemă politică, este o problemă de familie", a mai spus el. "Jill şi cu mine vrem doar ceea ce este mai bine pentru toţi nepoţii noştri, inclusiv pentru Navy".

Paternitatea lui Hunter Biden a fost stabilită prin teste ADN, după ce Roberts l-a dat în judecată pentru pensie alimentară. Cele două părţi au rezolvat recent problemele restante privind pensia alimentară pentru copil. Fiul preşedintelui a scris despre întâlnirea sa cu Roberts în memoriile sale din 2021, spunând că aceasta a avut loc în timp ce el era „adâncit” în dependenţa de alcool şi droguri, relatează The Guardian.

"Nu-mi amintesc nimic despre întâlnirea noastră", a scris el. "Eram un dezastru, dar un dezastru pentru care mi-am asumat responsabilitatea",

Avocatul lui Roberts nu a răspuns imediat la o solicitare de comentarii din partea Associated Press.

Preşedintele, care a făcut din angajamentul faţă de familie un element central al personalităţii sale publice, s-a confruntat cu tot mai multe critici din partea rivalilor politici şi a experţilor pentru că nu şi-a recunoscut nepoata.

Hunter Biden mai are patru copii, inclusiv un fiu, Beau, născut de soţia sa, Melissa Cohen, în 2020. El a fost botezat după răposatul fiu al preşedintelui, care a murit de cancer în 2015, lăsând în urmă doi copii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO