Business Internaţional

Mesajul lui Bill Gates către noul CEO Microsoft. VIDEO

Mesajul lui Bill Gates către noul CEO Microsoft. VIDEO

Autor: Ştefan Stan

04.02.2014, 19:20 2303

Microsoft l-a numit marţi în funcţia de CEO al companiei pe Staya Nadella, directorul diviziei de servicii enterprise şi cloud, moment care coincide şi cu plecarea lui Bill Gates din poziţia de preşedinte al companiei pe care a fondat-o, scrie Business Insider.

Microsoft a publicat un video cu mesajul de bun venit al lui Bill Gates pentru noul CEO al companiei.

 “Sunt foarte entuziasmat pentru alegerea lui Nadella în funcţia de CEO al Microsoft. Satya are experienţa necesară să conducă Microsoft în această perioadă, cu multe provocări în domeniul dispozitivelor mobile şi cu oportunităţi în platforma Cloud. Prin ceea ce a lucrat, Nadella a dovedit că poate satisface nevoile clienţilor noştri”, a spus Gates.

“Sunt bucuros că Satya m-a rugat să intervin şi să ajut cu dezvoltarea de produse. Voi pune la dispoziţie o treime din timpul meu pentru întâlniri cu grupurile de dezvoltatori. Va fi interesant şi amuzant să definim următoarea generaţie de produse Microsoft lucrând împreună”.

“Avem multe oportunităţi înainte şi sunt fericit că avem un lider puternic care să ne conducă înspre ele”, a adăugat Bill Gates.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO