Business Internaţional

Nigel Farage, fostul lider al partidului britanic UKIP: Este greu de crezut că am fost într-o uniune politică care include un stat precum România

Nigel Farage, fostul lider al partidului britanic UKIP:...

Autor: Olimpia Nicolae

11.02.2017, 17:09 5736

Acesta a adăugat faptul că nu consideră că românii sunt un popor ”rău”, dar acestui stat nu ar fi trebuit să-i fie permis accesul în Uniunea Europeană, pentru nu a făcut tranziţia necesară de la comunism spre o democraţie adecvată.

În timpul unei dezbateri în cadrului show-ului radio LBC, fostul lider al partidului UKIP s-a confruntat telefonic cu un ascultător care s-a simţit ofensat de comentariile lui.

El a sugerat, de asemenea, că timpul este potrivit pentru ca Marea Britanie să se despartă de Bruxelles, pentru că îi este de ”necrezut” că Regatul Unit s-a aflat vreodată într-o uniune politică cu România.

”Corupţia este absolut endemică în întreaga societate românească, iar acest fapt este susţinut de fiecare raport independent cu privire la acest subiect”, a adăugat acesta.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Urmează ZF Bankers Summit'24
Cele mai citite ştiri