Business Internaţional

Scandalul continuă: Cea mai recentă înregistrare publicată de CNN îl prezintă pe Trump alături de persoane cheie din Rusia. VIDEO

Scandalul continuă: Cea mai recentă înregistrare...
13.07.2017, 10:53 162
Jurnaliştii de la CNN au publicat o înregistrare exclusivă în care apare actualul preşedinte al Americii, Donald Trump, alături de o familie importantă de miliardari din Rusia, conform site-ului de ştiri CNN.
 
Videoul obţinut în exclusivitate de CNN oferă o nouă perspectivă despre reţeaua de relaţii a preşedintelui Donald Trump şi persoanele cheie, care se află din plin în centrul ultimelor acuzaţii legate de un complot între asociaţii campaniei republicane şi reprezentanţi ai Kremlinului, precum şi a e-mailurilor compromiţătoare ale lui Donald Trump Jr.
 
Secvenţele îl arată pe viitorul preşedinte Donald Trump care participă la o cină cu o familie de origine azeră-rusă, care au devenit partenerii de afaceri ai lui Trump la jumătatea anului  2013. De asemenea, îl arată şi pe publicistul Rob Goldstone, cel va adresa un e-mail lui Donald Trump Jr. cu privire la o întâlnire cu o avocată rusă, care se presupune că ar deţine informaţii compromiţătoare despre Hillary Clinton.
 
În urma acestei întâlniri l-a dus pe Donald Trump Jr. în mijlocul controversatului scandal, care demonstrează ce legături ar putea să existe între protagoniştii campaniei republicane şi reprezentanţii Kremlinului.
 
 

Sursă video: CNN

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO