Business Internaţional

Şeful Genzyme respinge oferta de preluare de 18,5 miliarde dolari venită din partea Sanofi-Aventis. Sanofi s-ar putea pregăti pentru o preluare ostilă

30.08.2010, 17:41 21

Producătorul de medicamente Genzyme a respins luni oferta depreluare, în valoare de 18,5 miliarde dolari, venită din parteacompaniei Sanofi-Aventis, considerând că această ofertăsubevaluează compania, informează Bloomberg.

Răspunsul venit din partea şefului Genzyme a adus reacţiiimediate din partea Sanofi, Chris Viehbacher, CEO-ul Sanofi,declarând că va lua în considerare orice alternativă în vedereaîncheierii tranzacţiei, sugerând că ar putea urma calea uneipreluări ostile.

Scrisoarea primită din partea Sanofi este identică cu o ofertăanterioară care a fost respinsă de asemenea, a declarat şefulGenzyme Henri A. Termeer într-un comunicat transmis astăzi. Acestaa mai spus că nu există motive pentru a se angaja în negocieri înmomentul de faţă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO