Business Internaţional

Slujba de vis a oricărui student

Slujba de vis a oricărui student

Autor: Ştefan Stan

06.05.2013, 10:04 2838

Un student de la o universitate din Marea Britanie a primit slubja de vis a oricărui student: va călători în jurul lumii, va testa tobogane de apă, şi va fi plătit pentru asta scrie ABC News Blogs.

Seb Smith a fost selectat din 2.000 de aplicanţi pentru a testa şi nota toboganele din resorturile SpashWorld. Toate resorturile sunt deţinute de o firmă numită First Choice, care oferă oaspeţilor folosire nelimtiată a parcurilor acvatice.

În calitatea sa de cel mai nou membru al companiei, Smith va judeca toboganele pe baza unor caracteristici precum “care stropeşte cel mai mult în jur”, şi “factorul de adrenalină”

Tânărul de 22 de ani a semnat pe 6 luni, urmând să călătorească în locuri precum Mallorca, Turcia, Egipt, şi alte destinaţii unde compania are resorturi. Pe lângă salariul de 31.000 de dolari pe an, toate cheltuielile de călătorie vor fi acoperite de companie, iar la sfârşitul contractului, va primi un sejur pentru doi, de patru zile, la orice staţiune First Choice.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO