Business Internaţional

Top 3 subiecte în Wall Street Journal de astăzi

Top 3 subiecte în Wall Street Journal de astăzi
20.12.2012, 12:00 451

Autorităţile de reglementare din SUA au actualizat cu un set de reguli, după aproape zece ani, protecţia digitală a copiiilor, acoperind noi domedii precum smartphoneurile, însă din cauza presiunii din partea industriei tehnologice, au fost retrase propunerile care ar fi putut pune în ilegalitate companii ca Facebook şi Apple.

 

U.S. Patent and Trademark Office, agenţia americană care emite patente inventatorilor, a eliberat un raport preliminar în care este atacat dreptul de autor al companiei Apple pentru tehnologia "Pinch-to-zoom", patent folosit ca principal argument de către gigantul american în procesul cu Samsung.

 

Compania General Motors va răscumpăra de la statul american acţiuni în valoare de 5,5 miliarde de dolari (4,14 mld. euro), realizând astfel cel mai important pas de până acum de a ieşi din umbra falimentului şi a ajutorului guvernamental. Trezoreria speră să se poată elibera de producătorul auto într-un an sau doi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO