Business Internaţional

Warner Bros. închiriază filme pe Facebook

Warner Bros. închiriază filme pe Facebook

Autor: Traian Terzianm

09.03.2011, 16:30 27

Warner Bros. a început testarea noului serviciude închiriere a filmelor oferit pe cea mai marereţea de socializare, Facebook,scrie RepublicanAmerican.

Utilizatorii Facebook care vizitează paginaoficială a filmului "Batman: The Dark Night" potsă vadă filmul online în schimbul a 30 de crediteFacebook sau pentru suma de trei dolari, pelicula fiindredată cu ajutorul unei aplicaţii ce aparţine reţelei desocializare.Cei care închiriază aceste filme, au acces la ele timpde 48 de ore şi le pot viziona de câte ori doresc.

Pagina acestui film care aparţine producătorului WarnerBros. a înregistrat în jumătate de zi 4 milioane deaccesări ce indicau favorizarea acestui serviciu, prin intermediulopţiunii "Like".

Valoarea Facebook creşte de lalună la lună. Estimările au ajuns la 65 mld.$


"Punând filmele la dispoziţia utilizatorilor reţelei desocializare, Facebook, nu facem altceva decât să ne extindemeforturile distribuţiei digitale", a spus Thomas Gewecke,preşedintele Warner Bros. DigitalDistribution.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO