Business sportiv

Business sportiv. Sigla Bitdefender se va vedea şi în acest an pe echipamentele Scuderia Ferrari

03.03.2023, 00:06 Autor: Miruna Diaconu

Bitdefender, partener al echipei Ferrari încă de anul trecut, a prezentat noile elemente din sezonul din acest an ale parteneriatului. Astfel, sigla Bitdefender va apărea pe căştile piloţilor, costumele de curse şi pe uniformele echipei.

„Suntem încântaţi să marcăm startul noului sezon alături de partenerii noştri de la Scuderia Ferrari, printr-o vizibilitate mai mare a brandului Bitdefender pe maşinile şi pe echipamentele piloţilor.

În acest sezon, logoul Bitdefender va apărea pe căştile piloţilor şi pe bara dispozitivului halo de pe monopost, două dintre cele mai critice elemente de siguranţă concepute pentru a proteja piloţii. Această amplasare are o semnificaţie aparte pentru noi, aşa cum şi Bitdefender este la fel de dedicat protejării datelor clienţilor şi dispune de încrederea lor pentru a-i apăra de criminalitatea cibernetică“, a declarat Bogdan Irina, COO şi general manager, Consumer Solutions Group, Bitdefender.

În septembrie 2022, Bitdefender a anunţat un parteneriat pe mai mulţi ani cu Ferrari, pentru a deveni team partner al Ferrari, care concurează în Campionatul Mondial FIA de Formula 1.


 

 

O campanie editorială Ziarul Financiar realizată cu susţinerea Superbet