Business sportiv

Business sportiv. Sport news. Turneul de tenis WTA 125 Ţiriac Foundation Trophy va oferi premii de 115.000 de dolari şi se va desfăşura în perioada 10-17 septembrie

25.08.2023, 00:04 Autor: Miruna Diaconu

Turneul WTA 125 Ţiriac Foundation Trophy, organizat de Fundaţia Ţiriac şi Federaţia Română de Tenis, va oferi premii în valoare totală de 115.000 de dolari.

Turneul va avea loc în perioada 10-17 septembrie la Centrul Naţional de Tenis din Bucureşti. La competiţie vor participa 32 de jucătoare la simplu, iar tabloul de dublu va fi format din opt echipe. De asemenea, la turneu vor participa şi sportive din top 100 WTA, alături de Irina Begu, Jaqueline Cristian, Ana Bogdan şi Irina Bara.

„Prin seria de turnee organizate de Fundaţia Ţiriac, ne dorim să dăm şansa cât mai multor jucători şi jucătoare de tenis din România să participe la competiţii internaţionale pentru a căpăta experienţă şi a avea posibilitatea să acumuleze un număr cât mai mare de meciuri. Mai sunt multe lucruri de făcut în privinţa tenisului românesc, dar am încredere că şi acesta este un ajutor important pentru jucători. Sper ca la anul să avem şi un Turneu ATP Challenger la Braşov şi un turneu ATP în Bucureşti“, a declarat Ion Ţiriac.

 

O campanie editorială Ziarul Financiar realizată cu susţinerea Superbet