Business sportiv

​Echipa de handbal a Rapidul joacă cu casa închisă duminică în meciul cu Buducnost: Încasări totale de 90.000 lei

06.01.2023, 17:49 Autor: Miruna Diaconu

Echipa de handbal a Rapidului va juca primul meci din 2023 duminică, 8 ianuarie. Rapid va juca mediul din Liga Campionilor contra Buducnost. Biletele au fost epuizate încă din 19 decembrie, astfel că prima dispută a Rapidului din acest an se va juca cu casa închisă, însă cu încasări de 90.000 lei din vânzarea a 5.000 de bilete.

Bogdan Vasiliu, preşedintele secţiei de handbal de la Rapid, spune că fanii echipei sprijină foarte mult echipa, iar acest lucru s-a putut observa şi în vânzarea tuturor biletelor pentru meciul de duminică.

„Participarea noastră în Liga Campionilor ne ajută foarte mult, atât pe partea de notorietate, cât şi pe partea de venituri. Toată Europa aude de Rapid şi, mai ales, ce reuşesc să facă fanii noştri este unic. Pe noi ne ajută foarte mult aceste meciuri din Liga Campionilor, ne creşte notorietate, putem atrage şi mai mulţi sponsori”, spune Bogdan Vasiliu.

Meciul va avea loc la Sala Polivalentă şi se va juca cu sala plină, având în vedere numărul biletelor puse la vânzare este aproape de capacitatea maximă a sălii.​​

 

O campanie editorială Ziarul Financiar realizată cu susţinerea Superbet