Business sportiv

​Turneul de tenis JPT Tour, organizat de clubul Junior Pro Tennis, oferă premii de 3.350 euro pentru sportivii care vor să facă trecerea de la juniori la seniori

21.07.2023, 16:45 Autor: Miruna Diaconu
Turneul de tenis JPT Tour, organizat de clubul Junior Pro Tennis, oferă premii de 3.350 euro pentru încurajarea sportivilor care vor să facă trecerea de la juniori la seniori. Turneul va avea lor în perioada 16-22 iulie la Centrul Naţional de Tenis şi este la prima ediţie, fiind singurul turneu de seniori, categoria B, cu premii în bani din cadrul circuitului naţional Federaţiei Române de Tenis.

„Suntem bucuroşi că reuşim, prin acest nou concept de turnee, să strângem împreună jucători valoroşi români astfel încât să le oferim oportunitatea unor meciuri bune, a unor premii consistente şi şansa de a creşte fără a mai consuma resurse plecând departe de casă pentru a juca tenis”, declară Codruţ Tinică, coordonatorul clubului organizator Junior Pro Tennis.

La turneu participă multipli campioni naţionali ai României, la categoria de simplu şi dublu, din generaţii diferite precum Simona Ogescu, Diana Simionescu, Irina Anghel, Sonia Butuc-Cerchez, Dan Tomescu, Vasile Antonescu, Alexandru Chiriţă şi alţii.

Jucătorii care vor câştiga turneul la ambele categorii, masculin şi feminin, vor fi recompensaţi cu 500 de euro fiecare, iar ocupanţii poziţiei a doua cu 350 euro.

„Dorinţa noastră este să reuşim în 2024 să organizăm ediţia a doua a JPT Tour, să creştem acest turneu, pe acelaşi concept, pentru jucătorii români activi, şi să aducem alături de noi sponsori care cred în tenisul autohton”, spune Dacian Crăciun, directorul turneului.​​
O campanie editorială Ziarul Financiar realizată cu susţinerea Superbet