Companii

Afacerile clujenilor de la EBS au crescut cu 41% în primul semestru

Afacerile clujenilor de la EBS au crescut cu 41% în...

Autor: Laurentiu Cotu

29.07.2013, 14:04 453

Furnizorul de soluţii software integrate de gestiune ERP (Enterprise Resource Planning) EBS a realizat în primul semestru o cifră de afaceri de 8,3 mil. euro, în creştere cu 41% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. Raportat la contractele încheiate până în acest moment, compania mizează până la finalul anului pe afaceri totale de 17,1 mil. euro, în creştere cu 35% faţă de 2012.

‘’Pieţele pe care operăm au avut o evoluţie diferenţiată. Activitatea pe piaţa externă a crescut în continuare, în principal pe segmentul tehnologiilor de tip clasic, Java sau .net. Pe de altă parte, datorită încetinirii creşterii economiei germane îndeosebi, am înregistrat o stabilizare a nivelului atins anul trecut pe zona de servicii SAP, acolo unde marile companii vestice au recurs la amânarea sau chiar stoparea unor proiecte’’, a declarat Daniel Metz, CEO EBS România.

Circa 60% din cifra de afaceri EBS este realizată pe tehnologiile clasice Java sau .net, iar restul de 40% pe tehnologii SAP. Oficialii EBS au mai spus că zona serviciilor de tip SAP a contribuit la creşterea companiei în ultimii doi ani.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO