Companii

Antreprenori locali. Constructorul Criomec: Având în vedere ritmul lent de revenire a economiei, ne aşteptăm la o contracţie a veniturilor de până la 25% faţă de anul 2020

Antreprenori locali. Constructorul Criomec: Având în...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

16.06.2021, 17:15 222

♦ Criomec a avut anul trecut un număr mediu de 611 angajaţi şi un profit de 1,6 mil. lei.

Criomec, o companie de construcţii din judeţul Galaţi, deţinută de mai mulţi antreprenori români, estimează o scădere cu 25% a veniturilor în cursul acestui an faţă de anul trecut, când a înregistrat venituri de 94,3 milioane de lei, plus 25% faţă de anul anterior.

„Având în vedere ritmul lent de revenire a economiei şi, în special, a domeniului în care activăm, ne aşteptăm ca în acest an să suferim o contracţie a veniturilor de până la 25% faţă de anul 2020”, spun reprezentanţii Criomec.

Blocarea proiectelor mari de investiţii din Europa, scăderea cererii de servicii de construcţii pe plan intern, constrângerile financiare ca urmare a depăşirii termenelor scadente de încasare a facturilor, necesitatea restructurării activităţii sunt cele mai mari provocări pe care Criomec le-a întâmpinat în prima parte a acestui an. Pe fondul tuturor acestor factori, proiectele de investiţii sunt abordate cu precauţie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO