Companii

Avocatul Gabriel Zbârcea, venituri de 4 milioane de euro anul trecut

Zbârcea a fost invitat joi la ZF Live

Zbârcea a fost invitat joi la ZF Live

Autor: Andrei Cîrchelan

27.06.2013, 22:27 1145

Gabriel Zbârcea, care conduce împreună cu Florentin Ţuca una dintre cele mai mari firme de avocatură din piaţa locală, a declarat la ZF Live că veniturile pe care le-a înregistrat în calitate de managing partner la Ţuca Zbâr­cea & Asociaţii s-au situat în jurul sumei de 4 mil. euro anul trecut.

Pornind de la decla­raţia de avere depusă de soţia lui Ţuca în 2011, conform căreia avocatul a înregistrat venituri de 4 mil. euro, Zbârcea a răs­puns „cam pe-acolo“ la întrebarea dacă veniturile lui ca partener coordonator al firmei se află la un nivel similar. Avocaţii sunt destul de reticenţi când trebuie să vorbească despre câştigurile personale sau ale firmei.

Ţuca Zbârcea & Asociaţii are în prezent 100 de avocaţi, inclusiv 21 de parteneri. Anul trecut firma a înregistrat venituri de peste 20 mil. euro, profitul împărţindu-se între cei 8 parteneri equity. În piaţa locală a avocaturii de business, evaluată la peste 200 mil. euro, firmele româneşti deţin primele poziţii din punct de vedere al veniturilor.

Citiţi mai multe pe www.zfcorporate.ro

Acest articol a apărut în ediţia tiparită a Ziarului Financiar din data de 28.06.2013

ZF Corporate este serviciul specializat de ştiri cu plată al Ziarului Financiar. Pentru a putea citi aceste ştiri trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Imobiliare şi altele). Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286, tel. mobil: 0766.606.994) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro sau stefan.paraschiv@m.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO