Companii

Avon a inchiriat trei etaje din Neocity Tower II

16.04.2004, 00:00 54



Producatorul de cosmetice Avon Romania va plati o chirie anuala de peste 200.000 de euro, in urma unui contract prin care a inchiriat trei etaje in imobiliul de birouri NeocityTower II, apartinand companiei de dezvoltare imobiliara Neocity Group.



Suprafata totala inchiriata de Avon este de 1.100 mp, iar chiria lunara intr-un imobil de birouri clasa A este cuprinsa intre 16 si 20 de euro pe metru patrat, ceea ce inseamna un contract de peste 18.000 de euro pe luna si peste 210.000 de euro pe an. Compania de dezvoltare imobiliara Neocity Group a terminat constructia imobilului Tower II la sfarsitul anului trecut, acesta fiind practic o fapt o extensie a imobilului Tower I, finalizat in 2001. Alaturi de Avon, in imobil isi mai au birourile Alfa Bank si General Electric. Potrivit reprezentantilor Neocity, Tower 2 este ocupat in proportie de 85%.



Tot saptamana aceasta, Avon a finalizat o investitie de renovare a centrului de distributie din Bucuresti, prin care capacitatea acestuia a crescut de la 1.200 la 1.850 de colete pe zi. Tot anul acesta, compania va demara o investitie de 7 mil.euro intr-un nou centru operational in Bucuresti. Avon Romania a avut anul trecut vanzari de aproape 68 de milioane de dolari, in crestere cu 40% fata de anul anterior.
georgiana.stavarache@zf.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO