Companii

Avrig 35 a investit 50 mil. euro intr-un parc de retail la Pitesti

11.12.2007, 20:25 24

Compania de dezvoltare imobiliara Avrig 35, controlata de omul de afaceri Alexander Hergan, a finalizat cea de-a doua etapa de dezvoltare a parcului comercial din Pitesti, constand in deschiderea unui magazin Bricostore, a anuntat compania.
Intregul proiect, care implica investitii de 50 de milioane de euro, cuprinde si un hipermarket Auchan, inaugurat in luna octombrie, precum si un mall - Iris Shopping Mall, care urmeaza a fi livrat in 2008.
Proiectul se afla in partea de sud a Pitestiului, in apropierea autostrazii ce leaga orasul de Bucuresti, si reprezinta a doua investitie semnificativa de retail finalizata in orasul argesean, dupa inaugurarea in luna mai acestui an a centrului comercial Euromall.
Centrul comercial Iris are o suprafata inchiriabila de 7.100 de metri patrati, intregul proiect avand o suprafata construita de 41.000 de metri patrati. Agentul proiectului este firma de consultanta imobiliara DTZ Echinox.
Avrig 35 este unul dintre cei mai importanti dezvoltatori de spatii de birouri din Bucuresti, in portofoliul companiei intrand imobilul Charles de Gaulle Plaza din Piata Aviatorilor, dar si proiectul Tower Center, dezvoltat in apropierea Pietei Victoriei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO