Companii

Banii de compensate, epuizati la Miercurea Ciuc

11.12.2003, 00:00 27



Majoritatea farmaciilor din Miercurea-Ciuc au epuizat in numai cateva ore fondurile alocate de Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate (CJAS) Harghita pentru eliberarea medicamentelor compensate si gratuite, bolnavii asaltand unitatile farmaceutice.



Potrivit conducerii CJAS Harghita, banii repartizati farmaciilor pentru reluarea eliberarii medicamentelor in regim compensat sau gratuit au fost prea putini si provin dintr-o redistribuire de fonduri, dar se spera la o rectificare bugetara astfel incat oamenii sa nu ramana fara aceste medicamente de sarbatori.



Farmaciile din Harghita au sistat eliberarea medicamentelor compensate si gratuite in urma cu peste o luna pentru ca au epuizat fondurile alocate de CJAS in acest scop. Eliberarea acestor medicamente a fost reluata, luni seara, dar farmacistii afirma ca oamenii s-au prezentat in numar mare, in special bolnavii cronic, pentru a-si procura medicamentele, banii alocati fiind epuizati de unele unitati in numai cateva ore.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO