Companii

Brazilienii de la Stefanini vor angaja peste 200 de oameni anul viitor

Danielei Varcellino, recruitment manager pentru EMEA în cadrul Stefanini. Fotograf: Mihai Dăscălescu

Danielei Varcellino, recruitment manager pentru EMEA în cadrul Stefanini. Fotograf: Mihai Dăscălescu

Autor: Corina Mirea

15.12.2014, 08:00 1210

Stefanini România, furnizorul local de servicii de suport IT al grupului brazilian cu acelaşi nume, are în plan creşterea numărului de angajaţi cu 20% până la finalul anului viitor. În prezent, compania are 1.100 de salariaţi în cele două centre de servicii din România, în Bucureşti şi Sibiu, astfel că în 2015 planul de recrutare vizează o majorare a efectivului de personal cu mai mult de 200 de persoane, potrivit Danielei Varcellino, recruitment manager pentru EMEA în cadrul companiei. 

„România rămâne o ţară în care noi încă vrem să creştem şi unde vrem să investim în oameni, astfel că pentru primele trei luni ale anului viitor estimăm o creştere a numărului de angajaţi cu 10%. Mai mult, până la finalul lui 2015 sperăm să avem o creştere a efectivului de personal de 20%, dar asta depinde şi de proiecte şi de fluctuaţia de personal care trebuie acoperită“, explică Daniela Varcellino, care de mai bine de un an este responsabilă şi de activitatea de resurse umane din Polonia.

Cea mai mare parte a angajărilor planificate de Stefanini pentru anul viitor vizează centrul de servicii din Bucureşti.

Citiţi în continuare pe ZF Corporate:

- ce spune Daniela Vercellino despre piaţa muncii din Bucureşti şi Sibiu

- comparaţie România-POlonia în privinţa pieţei muncii din industria de outsourcing

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO