Companii

British Airways a tăiat 30% din preţul biletelor pe zborurile către America, Asia şi Africa

Foto: Shutterstock

Autor: Mirabela Tiron

27.08.2012, 11:54 1690

British Airways a scos la vânzare bilete de avion la preţuri mai mici cu până la 30% spre destinaţii din America, Asia şi Africa în cabinele economic (World Traveller), economic superior (World Traveller Plus) şi business (Club World).

"Pentru cei care şi-au programat să călătorească în America de Nord, promoţia este valabilă până pe 17 septembrie, pentru călătorii ce vor avea loc în perioada 17 septembrie - 30 noiembrie", au transmis oficialii companiei.

Compania are o reţea globală de rute, acoperind peste 150 destinaţii din 75 ţări şi transportând anual aproximativ 36 milioane de pasageri în toată lumea. În următorii cinci ani, British Airways va investi peste 5 miliarde de lire sterline în noi aeronave, upgradarea cabinelor şi a lounge-urilor, precum şi în noi tehnologii

Pe ce destinaţii sunt bilete la reduceri?

Compania a redus preţurile şi la biletele spre destinaţii din America Latină, Africa sau Asia. Acestea pot fi achiziţionate până pe 11 septembrie, pentru călătorii ce vor avea loc în intervalul 24 august 2012 - 30 aprilie 2013.

Preţurile includ toate taxele, suprataxele. Oferta este valabilă în limita locurilor disponibile.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO