Companii

Cei care trebuie să schimbe România. Azi, Sorin Adrian Păun, Ascendis

Cei care trebuie să schimbe România. Azi, Sorin Adrian Păun, Ascendis
16.08.2011, 00:00 1086

Sorin Păun lucrează de cinci ani la Ascendis şi, după o experienţă aproape completă de business, spune că a găsit locul în care se simte împlinit profesional.

În timpul facultăţii, a lucrat patru ani ca voluntar. Tot patru ani a fost angajat într-o multinaţională şi în alţi patru ani şi-a încercat norocul ca antreprenor.

A revenit în interiorul unei companii în calitate de consultant asociat, iar ultimii cinci ani i-a petrecut la Ascendis, liderul pieţei locale de training şi unul dintre cei mai mari beneficiari de finanţări europene pentru proiecte de resurse umane.

De când lucrează la Ascendis a urmat cursuri de specializare în management şi resurse umane în Suedia, Rusia şi Malaiezia. În momentul de faţă, se ocupă de dezvoltarea noii linii de business din cadrul grupului, extinderea portofoliului de clienţi, are activităţi de management operaţional şi, în acelaşi timp, continuă să ofere consultanţă.

În anii următori se vede tot la Ascendis, implicat în dezvoltarea grupului. Un nivel al cifrei de afaceri de 15 milioane de euro anual este ţinta pe care Păun a stabilit-o împreună cu colegii săi, dar, mai important decât atât, obiectivul cel mai important îl reprezintă maturizarea pieţei de servicii de training.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO