Companii

Centru ATS de 3,5 milioane euro

26.02.2003, 00:00 17

Compania Automotive Trading Services (ATS), importator unic al marcii CitroA«n in Romania, va investi 3-3,5 milioane de euro pentru construirea unui centru de activitati integrate in nordul Capitalei, a declarat presedintele ATS, Calin Popescu Tariceanu.
Centrul va concentra spatii destinate expunerii si vanzarii directe, ateliere de reparatii, spatii destinate operatiunilor de intretinere fara a fi necesara programarea prealabila, un depozit de piese de schimb, un magazin de accesorii, precum si un centru de formare tehnico-comerciala a personalului retelei Citroen Romania.
Lucrarile de constructie vor incepe in prima parte a trimestrului al doilea si vor fi finalizate 12 luni mai tarziu, a precizat Tariceanu.
Potrivit datelor Asociatiei Producatorilor si Importatorilor de Automobile, vanzarile marcii CitroA«n au insumat anul trecut 1.139 de autovehicule, din care  940 de autoturisme si 199 autovehicule comerciale, reprezentand 2,8 % din piata autovehiculelor de import.         ATS isi propune sa atinga, in acest an, un volum al vanzarilor de aproximativ 2.000 unitati, printre care un rol important il au modelele C3 si Xsara si monovolumul Xsara Picasso.
Compania vinde pe piata romaneasca modelele Citroen C3, C5, C8, Xsara, Picasso, Berlingo, Jumper, Saxo. In prezent, reteaua Citroen din Romania numara 17 concesionari in orasele Tg-Mures, Cluj, Satu Mare, Timisoara, Oradea, Baia Mare, Galati, Iasi, Ludus, Craiova, Brasov, Focsani, Ramnicu Valcea, Constanta si Bucuresti. Mediafax

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO