Companii

Continental Hotels, cu 13 unităţi de cazare: Personalul nostru va fi nevoit să se reorienteze profesional pentru a-şi asigura un venit necesar

797 de angajaţi – este numărul mediu de salariaţi din grupul hotelier Continental

797 de angajaţi – este numărul mediu de salariaţi din grupul hotelier Continental

Autor: Alina-Elena Vasiliu

16.06.2020, 12:00 520

♦ În 2019, compania Continental Hotels a avut afaceri de 142,6 milioane de lei, în creştere cu 13% comparativ cu anul precedent ♦ Profitul net a fost de 12,2 mil. lei.

Efectele pandemiei de COVID-19 asu­pra industriei hoteliere se vor re­simţi mul­tă vreme şi nu vor dispărea odată ce tu­rismul va reveni la viaţă, sunt de părere ofi­cialii lanţului Continental Hotels, con­trolat de omul de afaceri Radu Enache.

„Din păcate, domeniul hotelier va rămâne afectat mult timp de acum înainte. Personalul nostru, în care am investit ani de zile în formare şi educaţie continuă, motivare nonfinanciară şi alte tipuri de beneficii, va fi nevoit, cel mai probabil, să se reorienteze profesional pentru a-şi asigura un venit necesar, ţinând cont de nivelul ajutorului de şomaj oferit de stat, în contextul unei pieţe de muncă extrem de fluctuante şi totodată afectate de aşteptata criză economică postpandemie“, au tran­smis repre­zen­­tanţii Continental Hotels ca răspuns la solicitarea ZF în vederea realizării anuarului ZF Cei mai mari jucători din economie – ediţia 2020, care va apărea pe piaţă în perioada ur­mătoare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO